måndag, december 01, 2008

Timjansdoft gillar: Geeky Gadgets eller Smarta Saker

Jag har en stor svaghet, en jättestor... jag blir barnsligt förtjust när någon hittat en smart lösning på ett litet problem (litet = vardagligt irritationsmoment). Här är några av mina favoriter idag:

Solemates High Heeler - Tänk dig att du har på dig dina höga stilettklackar, du är på väg hem och ingen taxi kommer... du orkar helt enkelt inte vänta utan börjar gå... klackarna fastnar mellan gatstenarna, sjunker ner i gräset och det är bara så jobbigt att gå... Någon väldigt smart person har tänkt till, finns i svart och genomskinligt. Kostar $12 på OutblushThe Sanctuary - den ah, oh, så snygga samlingsplatsen för de prylar du alltid har med dig, mobilen, iPoden, dina ringar, etc... OCH den laddar de elektriska sakerna med, den är kompatibel med över 1500 elektroniska prylar från alla stora tillverkare och den har även USB-laddare!!!! Finns i svart och vitt, $129 på Outblush.
ZipHolder - en av mina personliga favoriter - hur många byxor slutar man använda för att dragkedjan åker ner stup i kvarten??? Här har du lösningen, en svensk uppfinning, 39 kr på Smarta Saker.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin