lördag, oktober 10, 2009

Timjansdoft Tipsar: Outblush

Det finns ett antal sajter jag följer regelbundet via min rss-läsare Netvibes, en av dem är Outblush. Här hittar man shoppingtips om i stort sett allt, de beskriver sig själva såhär:
Outblush is a blog for girls who love to shop. Our staff digs up the best clothes, home stuff, beauty items, and more. New items are posted every weekday.
Här är ett collage med några av mina senaste favoriter, länkar hittar du under bilden:Collage gjort med hjälp av Photovisi.

Urban Outfitters har grymt snygga kläder, men vad du kanske inte vet är att de har en hel linje med inredning också. Den här mattan är en av mina favoriter.

En smart ljushållare, passar till alla varianter av ljus - tjocka, små, smala - från A+R.

Min man skulle nog gilla det här bordet, håller gästerna nöjda och aktiva, särskilt alla fotbollsnördar.... från Hammacher Schlemmer.

Cleverscene's Power Suit Bag är bara helt grym, av återvunna kostymer. Vill HA!!!!

Snygga detaljer som dessutom hjälper till att hålla reda på saker och ting, det gillar jag, här tekoppar på väggen.... från Uncommon goods.

Tänk dig att ha din favoritdikt eller kanske bibelvers runt armen... kolla in detta armbandet, från Fancy.

Nästa föremål från Restoration Hardware gör mig nästan svimfärdig... detta är ett kontor för mig men ack vad dyrt.

Vi går ju i husköpardrömmar och då ingår ju trädgård men örtagård, kompost och allt... Här är en riktigt smart och smidig kompost som du har under diskbänken, garanterat luktfri. Just denna från Target.

Om man gillar att baka rejäla pajer med lock och allt, här är då det ultimata redskapet för dekorationer med höst som tema. Från Williams-Sonoma.

Riktigt snygga förvaringsglas eller vad man ska kalla det. Från Sitedesign.
Inga kommentarer:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin